William Hill, sportspel på nätet, de bästa oddsen på fotboll, tennis, ishockey, basket, hästar, formel 1 och mycket mer


William Hill Produkter

Hoppa över till huvudinnehållet

Logga in
Kom ihåg mig? Har du glömt dina inloggningsuppgifter?

Spela på Tennis - ATP, WTA och Grand Slam
William Hill vill kunna erbjuda alla tennis matcher för både män och kvinnor som tar plats över hela världen. Från Grand Slam finalen till den minsta ITF turneringen, vi erbjuder alla matcher, både innan och live. Det finns väldigt många marknader och du kan spela på alla klassikerna, som matchvinnare, vinnaren av nästa match, totalt antal spel, etc., men du kan också spela på mer originella och spännande marknader, som vinnaren av nästa matchpoäng, rätt resultat och om ett tie-break kommer ta del under matchen eller inte.För att kunna hjälpa dig söka på bet du vill lägga så har vi skapat en beskrivning av de olika turneringarna nedan:
Grand Slam är tennisens historia.


Naturligtvis så börjar vi med den största turneringen på hela året. Australian Open är den första Grand Slam som spelas och tar plats under januari i Melbourne, på hård mark. Den andra Grand Slam, French Open, spelas på lera i den franska huvudstaden i slutet av maj. Denna följs av Wimbledon, den äldsta tennis turneringen i världen där man spelar på gräs. Denna turnéring är ett måste för tennis entusiaster. Slutligen så tar det sista Grand Slam del i USA, i New York med US Open i september.Alla de stora spelarna har vunnit ett Grand Slam var, åtminstone. Roger Federer, den schweiziska legenden, har vunnit 17 turneringar i denna kategori. Hans historiska rival, Rafael Nadal, vann 14 Grand Slams. Pete Sampras, tennislegenden, har 14 titlar likaså.

På damernas sida ser vi australienska Margaret Smith Court som ledande med 24 vunna titlar. Hon följs tätt av tyska Steffi Graf som vann 22 titlar under sin karriär. Slutligen så kommer Serena Williams in på tredjeplats med hela 20 titlar och hennes karriär är inte över ännu.
International Open – Betta med William Hill


Roland Garros, ett namn som ljuder som en legend inom tennisen, är den senaste av fyra Grand Slam turneringar, skapad 1925 när det franska mästerskapet öppnade för utländska spelare. Eventet har blivit ett av de största eventen av internationell sport. Lägg dina bet på Roland Garros turneringen tillsammans med William Hill.
Våra dagliga ATP och WTA turneringar:


Från januari till november så ligger ITF turneringar länkad till vår William Hill sida. Vi erbjuder alla live matcher, från kvalet till finalen. Säsongens Nio Mästare finns också tillgängliga och du kan även följa dina favoritspelare genom säsongen. Alla turneringar är lika viktiga för att avgöra vilken spelare som kommer på första plats i ATP:s världsrank.För kvinnor erbjuder vi varje vecka ATP turneringen som kvalificerar till finalen. Vi tar bra hand om alla dessa event genom att erbjuda många marknader innan spelen börjar men även live för att ge alla de känslor som en tennis match kan ge upphov till. Det är därför som William Hill är den bästa online sports bettingsidan!
Glöm inte utmanande matcher och ITF turneringer:


Slutligen, för att avsluta vårt erbjudande och erbjuda det bästa tennis spelandet, är William Hill glada att kunna erbjuda dig alla matcher inom andra turneringar. Med ett flertal turneringar varje vecka kommer detta ge dig möjligheten att spela på din favoritsport kontinuerligt och även hitta framtida talanger för en turnering där varje match är en riktig strid för dessa professionella talanger. Erfar alla dessa utmanare och ITF matcher i vår tennis sektion där du kan spendera din tid på spel!

OBS - ditt spel har inte lagts!

Please review the offer below and tick the parts of the bet you would like to place before clicking place bet.
The following offer is on your requested bet:
We can give you an additional offer of:
Anitmated Timer

?

Spelkupong

arrowInkludera i kombispel Rensa kupong

Laddar...
Din spelkupong är tom.
Kortutfärdare verifiering - vänligen fyll i de efterfrågade uppgifterna
Vänligen vänta
Vänligen vänta medan ditt spel registreras
Vänligen vänta
Spelfördröjning
Vänligen vänta medan ditt spel skickas till en trader för godkännande.

Detta är ett tidsbegränsat spel - klicka lägg spel för att godkänna eller neka för att avbryta spelet

Spelfördröjning
Återstående tid

?

Ackumulator / Kombispel

?

Forecasts / Tricasts

?

Permed Forecast / Tricast Options

Alla spel acccepteras i enlighet med William Hills Regler & Villkor, som finns på denna sida.

Behöver du hjälp? Kontakta kundservice

Tillgängliga gratisspel

Alla spel acccepteras i enlighet med William Hills Regler & Villkor, som finns på denna sida.


 
Mina FavoriterMina Favoriter
 
 

Topp Bets

Topp 5 spel ger 9.79
Barnsley v Bradford - Matchresultat
@ 1.35
Morecambe v Sunderland - Matchresultat
@ 1.70
Cheltenham v Coventry - Matchresultat
@ 1.91
Charlton v Swansea U21 - Matchresultat
@ 1.47
MK Dons v Brighton U21 - Matchresultat
@ 1.52
(inklusive insats)
0.10
250
 
Kampanjer
Statistik