William Hill Online sportsko klađenje


William Hill Proizvodi

Pređi na glavni sadržaj

Prijava
Zapamti me? Izgubili ste Vaše podatke o prijavi?

William Hill Online Fudbalske prognozeMnogi navijači kralja sportova otkrili su čari fudbalskog klađenja, ali koliko nas pravi sportsku analizu pre postavljanja online opklade? Ponekad srce govori najglasnije, i Vi se na kraju kladite na osnovu osećanja, umesto na osnovu logičnog rasuđivanja. Međutim, potrebno je dodati element racionalnosti u ovom ogromnom svetu koji čini verovatnoću fudbalskog klađenja na William Hill Online.


Ne! Ovde ne govorimo o nedostatku statističkih ili matematičkih sposobnosti koje su potrebne za postavljanje uspešne opklade. Tačno je da ove mogu biti od pomoći, i to dosta, ali nisu samo brojke bitne , i to je dobra vest za ljubitelje fudbala.


Odatle, trebalo bi da počnete da organizujete svo stečeno znanje i da koristite zdrav razum. Spisak pitanja za prognoze u igrama i drugim fudbalskim mečevima može da pomogne u donošenju nekih važnih zaključaka. Na primer, kakav je sastav tima?


Da li Vam nedostaje glavni igrač? Protiv koga tim igra? Da li su se ovi timovi ikada sreli u prošlosti? I kakvi su bili rezultati? Da li tim igra kod kuće? Da li je ovo prijateljska igra ili prelomna tačka u šampionatu? Ovo su samo neki primeri koje Vam William Hill daje da započnete ovaj proces.


Zatim dolazi najdelikatniji deo, a to je da analizirate odgovore na gore data pitanja i da shvatite kakve su šanse da se tim ponaša na određeni način. Ukratko - kolika je verovatnoća njihovih mogućih rezultata. Onda možete da pronađete odgovarajuću fudbalsku opkladu. U početku ova analiza može da se čini malo složena, ali svakako vremenom će Vaša intuicija da postane istančana.


Ne zaboravite da ne postoje nepogrešive metode, i da u stvari prognoze nisu ništa drugo do špekulacije, čak i kada su znalačke. Uvek će biti nekih iznenađenja na putu, i na kraju, baš taj faktori i čini zabavu, posebno kada se kladite na fudbal!

Oprez - Vaša opklada nije postavljena!

Molimo da pregledate punudu dole i štiklirate delove opklade koju biste hteli da postavite pre nego što kliknete postavi opkladu.
Sledeća ponuda je na Vašj zahtevanoj opkladi:
Možemo da Vam damo dodatnu ponudu od:
Anitmated Timer

?

Tiket

arrowUključi u višestruke selekcije Očisti listić

Učitavanje...
Vaš listić za klađenje je trenutno prazan
Verifikacija Izdavaoca kartice - molimo da popunite obavezna polja
Molimo sačekajte
Molimo sačekajte dok se Vaša opklada postavlja
Please Wait
Odlaganje opklade
Sačekajte dok se Vaša opklada uputi trejderu na odobrenje.

Ovo je vremenski ograničena ponuda - kliknite na Postavi opkladu da prihvatite ili Odbijte ponudu da je odbijete.

Odlaganje opklade
Preostalo vreme

?

Akumulatori / Višestruke selekcije

?

Forecasts / Tricasts

?

Trajne Forecast / Tricast Opcije

Sve opklade su prihvaćene u skladu sa WilliamHill Pravilima klađenja, kao što su objavljena na ovom sajtu.

Need Help? Contact Customer Services

Besplatna opklada na raspolaganju

Sve opklade su prihvaćene u skladu sa WilliamHill Pravilima klađenja, kao što su objavljena na ovom sajtu.


SR BS Poker

Najbolje kvote i tipovi za sportsko klađenje

Ne propustite najbolje sportsko klađenje u William Hill! Gledajte teniska takmičenja brzog tempa, kao što su Masters turniri. Pratite prepun raspored kako međunarodnog tako i domaćeg kriketa. Ni za jedan tren ne propustite sve najbolje Irske i Britanske konjske trke, u prenosu uživo na WHTV sa garantovano najboljim kvota za klađenje kod William Hill. Slušajte Willi Hill radio uživo i budite u toku sa svim Vašim onlajn opkladama, dobićete najupućenije tipove i aktuelne rezultate u sportskom svetu

/*** Allows Cross-Browser, Cross-Domain comms via iFrames ***/